NSA podpořila výstavbu multifunkčního objektu na hřišti v Krhové

Zázemí pro sportoviště, terasu, sociální zařízení a venkovní workoutové hřiště dostalo sportoviště v obci Krhová. Projekt podpořila Národní sportovní agentura dotací ve výši 5 753 404,- Kč.

Původní zázemí na fotbalovém hřišti bylo za hranicí životnosti. „I přes údržbu a svépomocné práce na budově byl stav zázemí v nevyhovujícím, až havarijním stavu. Staré kabiny jsme ve spolupráci s fotbalisty, hasiči a dalšími odstranili,“ vysvětluje starostka obce Krhová Kateřina Halaštová.

Cílem projektu bylo vybudování místa aktivního odpočinku, navýšení sportovní infrastruktury a další zlepšování kvality života obyvatel v atraktivním obecním prostoru. „Veřejně přístupný multifunkčního objekt je navržen ze dvou budov. Budova umístěná ve spodní části slouží jako zázemí pro sportoviště s venkovní terasou a sociálním zařízením. V horní části jsou prostory pro zázemí fotbalového oddílu včetně sociálního zařízení. Vedle budovy je umístěno nové venkovního workoutové hřiště,“ dodává Halaštová

Více na NSA podpořila výstavbu multifunkčního objektu na hřišti v Krhové – Národní sportovní agentura (agenturasport.cz)