Program Erasmus+ Sport

Dům zahraniční spolupráce (www.dzs.cz) představuje vzdělávací evropský program Erasmus+ Sport – mobility pracovníků v oblasti sportu.

Program Erasmus+ Sport – mobility pracovníků v oblasti sportu je hrazen z prostředků Evropské unie a dává možnost trenérům a dalším pracovníkům působícím v oblasti sportu (placení i dobrovolníci) vycestovat do zahraničí a tím získat cenné zkušenosti, učit se novým postupům a dovednostem a sdílet zkušenosti se zahraničními kolegy. Zkrátka poznat, jak se sportuje v zahraničí. Stačí jen podat žádost, získat grant a můžete si vyzkoušet trénování v zahraničním klubu.

Pokud vás tato možnost, jak vyjet do zahraničí, zaujala, je možnost se zúčastnit seminářů, které se budou konat 27.11.2023 v Hradci Králové, 29.11.2023 v Ostravě, 04.12.2023 v Praze a 07.12.2023 v Českých Budějovicích. Na semináři bude detailně představen nový mezinárodní program, žádost o grant, tipy, jak úspěšně vše zvládnout a také další grantové příležitosti. Na semináři jsou vítáni jak zástupci sportovních organizací, tak samotní trenéři a další pracovníci působící v oblasti sportu.

Bližší informace naleznete na dzs.cz.

Na semináře je možné se registrovat zde: 

27.11.2023 – Informační seminář k programu Erasmus+ Sport Hradec Králové 

29.11.2023 – Informační seminář k programu Erasmus+ Sport Ostrava

04.12.2023 – Informační seminář k programu Erasmus+ Sport Praha

07.12.2023 – Informační seminář k programu Erasmus+ Sport České Budějovice

V případě jakýkoliv dotazů se neváhejte obrátit na Barboru Abrahamovou (barbora.abrahamova@dzs.cz) a Václava Vidíma (vaclav.vidim@dzs.cz).

Vše potřebné naleznete na dole uvedeném odkaze:

Novinky | ČUS (cuscz.cz)

Publikováno
V rubrikách Aktuality